Condiții de livrare:

Livrarea este gratuită pentru oricare comandă în raza or. Chișinău, Codru și Durlești , a cărei valoare depășește 599 lei , iar pentru comenzile ce nu depășesc această valoare se percepe o taxă de transport de 50 lei. Pentru comenzile în zona Aeroport se percepe o taxă de livrare de 80 lei, indiferent de valoarea comenzii.

În Chișinău, livrarea se efectuează în maxim 24 de ore de la momentul plasării comenzii. Livrarea produselor se face de luni până duminică între orele 10.00-20.00. În caz că comanda este plasată dupa ora 15:00, cel mai probabil livrarea va fi efectuată pe parcursul următoarei zile.

Curierul poate aștepta clientul, la adresa indicată pentru livrare, un interval de timp ce nu depășește 15 minute. În caz că destinatarul nu va prelua comanda în acest interval de timp, comanda se anulează și ulterior persoanei în cauză îi vor fi refuzate comezile următoare.

În afara orașului Chișinău, pe teritoriul Republicii Moldova , transmitem comenzile prin poștă și ajung în maxim 3 zile lucrătoare. Costul livrării prin Poșta Moldovei este de 30 lei, indiferent de valoarea comenzii.

 

Condiții de plată:

Indiferent de metoda livrării plata se efectuează cash la primirea comenzii.